fish2.giffish1.gif
 
 
Activiteiten

Aankomende evenementen:Hieronder staan een paar voorbeelden van activiteiten waar onze vereniging zich mee bezigt. Als u denkt dat u wat meer informatie nodig hebt kunt u hier contact met ons opnemen. U ontvangt dan het informatiepakket en indien gewenst een persoonlijk gesprek.

De maandelijkse contactavond is reeds kort genoemd. Om u een idee te geven van de sprekers die wij regelmatig uitnodigen:  W. Wilhelm (bondskeurmeester), W.A. Tomey (algemeen deskundig), L. Brand (algemeen deskundig), L. van der Klugt (terrariumspecialist), .........

Van de contactavonden wordt ook door leden gebruik gemaakt om te ruilen van vissen en planten. Ook is er in de pauze de gelegenheid artikelen aan te schaffen bij de vereniging waar wij te gast zijn.

Het Aqua-Nieuws is een nieuwsbrief, waarin u op de hoogte wordt gehouden over onder meer de inhoud van de komende contactavonden.

Periodiek wordt door Aqua Terra Noord een clubkeuring, genaamd "de bakkenschouw", georganiseerd. Het doel van deze schouw is actief bezig te zijn met de hobby. Ook is het de gelegenheid uw 'aquarium' aan een groter publiek te laten zien. Zij kunnen u dan tips geven om het geheel er nog mooier uit te laten zien. Van de 'besten' wordt een lid gevraagd om de vereniging te vertegenwoordigen in de Districtskeuring van Zuid-Holland-Zuid.

Als het weer wat beter wordt gaan bij ons ook de zomerkriebels beginnen. Daarom worden er af en toe uitstapjes geregeld. Dit gebeurt zowel vanuit de vereniging als door leden onderling. Voor leden die niet over eigen vervoer beschikken is er altijd wel iets met andere leden te regelen.. Met deze vorm van carpooling doen we direct ook wat voor het milieu. U ziet, mocht u nog twijfelen doe dat niet! Wordt nu lid van een aquariumvereniging en bij voorkeur van Aqua Terra Noord.


home * Activiteiten * Contactavond  * Bestuur * Contributie

Aanmelden * Vragen & antwoorden * Aqua-nieuws